Reklama
 
Blog | Petr Balada

Neověřená zpráva

Potvrzeno! To co se v posledních hodinách šířilo pouze potají a šeptem, je dalším nečekaným zvratem v případu Barbory Škrlové. Načasování jejího návratu do Česka vůbec není náhodné. Jak se podařilo zjistit zvláštnímu zpravodaji mezi utajovanými a dobře informovanými zdroji, Barboru zde čeká velmi náročný program.

Málokterá kauza v sobě obsahuje tolik nečekaných událostí jako situační drama započaté v Kuřimi. A jak se nyní ukazuje, vše až doposud byla pouze předehrávka věcí příštích. Blíží se velkolepé finále, které může nadlouho ovlivnit životy tisíců obyvatel České republiky!

Jak bylo řečeno, našemu zpravodaji se podařilo rozkrýt pravý účel převezení Barbory z Norska zpátky domů. Existuje dokonce jakýsi časový plán, který popisuje její další kroky den po dni. A co víc, poslední události na naší politické scéně celou konspirační teorii potvrzují! Akce je postavená na famózních schopnostech Barbory Škrlové převtělit se a vcítit do jakékoliv osoby. A zde již jsou ty nejhlavnější role, na které se Barbora v současnosti připravuje v brněnské vazební věznici.

1) V roli Václava Klause se představí v Senátu při názorovém střetnutí s Janem Švejnarem.

Reklama

2) V létě bude pár týdnů představovat Pavla Béma, který plánuje další horolezecký výstup.

3) Podzim stráví jako Jiří Paroubek při vyhlašování výsledků krajských voleb.

Pokud se osvědčí ve své druhé roli, čeká ji navíc post maskota olympijských her a zlatá socha na Letné. O její služby údajně požádal také Barack Obama, ovšem tato informace zůstává pouze v rovině spekulací.